top of page
image3.jpeg

DE PRAKTIJK

Missie

Wanneer je met liefde, plezier en respect naar jezelf kijkt en op een positieve manier - met een gezonde dosis humor - met jezelf kunt communiceren en jouw verhaal kunt schrijven (Wat is jouw verhaal?) en wanneer je met respect voor het verleden vooral in het heden leeft en vol vertrouwen naar de toekomst kijkt, dan ben jij een gelukkig mens en begrijp je de kunst van het leven.

 

Jij beschikt over een gezonde dosis eigenliefde en zelfrespect en kunt daarom met respect voor jezelf op een positieve manier met jezelf en de ander communiceren en op deze wijze betekenis geven aan het grotere geheel, namelijk een gelukkigere wereld! Het streven naar een gelukkiger mens in een gelukkigere wereld is mijn missie.

Missie

Visie

Je wilt verandering! Je wilt het anders toch? Je wilt inzicht in (onverklaarbaar) gedrag van jezelf of je wilt dat hinderlijke gedrag of die nare gedachten niet meer, of dat vervelende gevoel. Je hebt er last van, het weerhoudt je ervan om optimaal te kunnen genieten van het leven en een gelukkiger leven te leiden. Bij mij kun je jouw uitdaging op tafel leggen en dan kijken we er samen naar. Jij kiest ervoor om te veranderen en ik ondersteun je bij jouw zelfveranderingsproces. Ik ben daarbij niet de therapeut of deskundige, ook niet je ‘reddende engel’, want de enige die de echte waarheid en wijsheid in handen heeft voor jou dat ben jij zelf. Jij bent de deskundige, en bij mij word je ook als zodanig gezien, gehoord en 'behandeld'. Je bent alleen even tijdelijk de grip en regie kwijt om een deskundige of een therapeut voor jezelf te kunnen zijn. Met hernieuwde grip ben ook jij in staat om precies datgene te doen wat het juiste is voor jou en zo komen we samen tot een aanpak-op-maat! 

Visie

Werkwijze

Ik geef de voorkeur aan een doortastende stijl van begeleiding en een manier van communiceren die humor, daadkracht en uitdaging combineert. Dit doe ik met grootse speelsheid, confrontatie en een zeer goed, intensief contact. Erkenning voor het lastige vraagstuk waarmee je naar de praktijk komt vind ik belangrijk. Echter voor een nadruk op slachtofferschap of het uitvoerig en langdurig herbeleven van eerder opgedane nare ervaringen kun je je beter wenden tot een deskundige met een pappen-en- nathouden-specialisatie. Mijn focus ligt op geluk voor jou, en jij gaat mij vertellen en laten zien waar jij vooral heel gelukkig van wordt!

Werkwijzen

Diensten

Wie je ook de schuld wilt geven:

*  Jij hebt die keuze gemaakt

*  Jij bent met haar getrouwd

*  Jij wilde die hond hebben

*  Jij koos voor die studie

*  Jij liet hem binnen

*  Jij ging die avond achterin zitten

*  Jij hebt haar gevraagd

*  Jij geloofde hem

*  Jij besloot dat je het niet waard was

*  Jij hebt dat rotding aangeschaft

*  Jij liet je slecht behandelen

*  Jij hebt je laten overhalen

*  Jij wilde verhuizen

*  Jij behandelde jezelf slecht

bottom of page